Predaj úžasného veľkometrážneho bytu s dvoma balkónmi v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: M. R. Štefánika
76 m²
4
3
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
148.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1756x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj nádherný, rekonštruovaný, veľkometrážny 3 izbový byt, ktorý sa nachádza na 4. poschodí bytového domu v preferovanej lokalite na ulici M.R. Štefánika v Čadci.

Rekonštrukcia bytu prebiehala postupne v rokoch 2010-2013, kedy sa rekonštruovalo bytové jadro a prebehla výmena plastových okien.
Tohto roku bola v celom byte položená laminátová podlaha a k dispozícií je taktiež nová kuchynská linka, ktorá je pripravená na montáž spotrebičov.
Krásny, slnečný, veľmi priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, oproti vchodu je situovaná veľká kúpeľňa v nadčasových farbách so sprchovacím kútom, umývadlom a priestorom pre práčku so sušičkou. Toaleta je samostatná a rovnako nadštandardne priestranná. Vpravo od chodu sú situované dve samostatné izby, pričom jedna má k dispozícií balkón s príjemným výhľadom a juho-západnou orientáciou. Vľavo prechádza chodba do veľkorysej kuchyne s balkónom, ktorá svojim veľkým priestorom dáva možnosť aj pre obývaciu časť, ak by budúci majiteľ chcel zabezpečiť 3 samostatné spálne a obývaciu časť s kuchyňou, čím by vznikol byt 4+ KK. Z kuchyne sa prechádza na 2. balkón s krásnym výhľadom do prírody a zároveň je kuchyňa priechodná s ďalšou izbou. Kuchynská linka je ešte obalená v plastovej fólii, nepoužívaná a pripravená na montáž už spomínaných spotrebičov.
K bytu patrí veľká komora na chodbe pred bytom a zároveň k bytu patrí pivničná kobka v suteréne bytového domu.
Bytový dom s výťahom je rekonštruovaný a zateplený.


Náš názor: ojedinelá, veľmi lákavá ponuka predaja bytu, nakoľko táto nehnuteľnosť svojou veľkosťou dokáže zabezpečiť 3 samostatné spálne a obývacia miestnosť môže byť spojená s kuchyňou, čím supluje 4 + KK. Dva balkóny a orientácia bytu časť východne a časť južne ponúka dostatočný komfort a oddych pri kávičke či už na rannom alebo poobednom slniečku. Úžasná lokalita na skok od obchodu, školy, škôlky, MHD sú obrovskou výhodu pre rodiny s deťmi. Blízkosť prírody a vychádzky do lesa, či viaceré turistické chodníky zabezpečujú aj voľnočasové využitie bez ďalšieho cestovania.

Cena 148 000€


Ak aj Vás zaujala táto výnimočná ponuka, budem sa tešiť na stretnutie a obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti.
kontakt: PaedDr. Mária Habčáková RSc., tel: , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha110.43 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky