PREDAJ : viacúčelová budova na kancelárie, výrobu aj sklad, Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Ďulov Dvor
2345 m²
7889 m²
2
áno
230/400V
áno
predaj - Sklady a haly
1.200.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3068x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie Vám ponúkam jedinečnú príležitosť stať sa vlastníkom polyfunkčného objektu v Komárne časť Ďulov Dvor. Nachádza sa na hlavnom, frekventovanom ťahu, výborná dostupnosť a viditeľnosť objektu. Objekt, ktorý predstavuje skvelú investičnú príležitosť pre podnikateľov a firmy hľadajúce multifunkčný priestor. Tento objekt sa skladá z kancelárií, priestrannej haly, natieračskej dielne, skladových priestorov, čističky odpadových vôd čo z neho robí ideálne miesto pre rôzne podnikateľské aktivity.

Pozemok : 7889 m2


Zastavaná plocha : 2345 m2
Plochy a nádvoria : 5544 m2

DOBRÁ POLOHA - VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ !!!



Dvojpodlažná budova (1800 m2 ) so zasadačkou, 3 kanceláriami je navrhnutá tak, aby poskytovala komfortné a funkčné prostredie pre vašu administratívu. Priestranné, klimatizované miestnosti sú vybavené všetkým potrebným pre efektívnu prácu. ( kuchynka, sprcha, toaleta, šatňa)
- st. materiál : PORFIX
- podlaha : laminátová
- okná : plastové
- kúrenie : radiátory, v každej miestnosti klimatizácia
- objekt je zabezpečený komplet kamerovým systémom, alarmom

Hala je vybavená plynovými žiaričmi, ktoré zabezpečujú efektívne a hospodárne vykurovanie, čím vytvárajú komfortné prostredie pre vašich zamestnancov. S dostatočným priestorom na skladovanie, výrobu alebo iné podnikateľské aktivity, táto hala ponúka flexibilitu, ktorú potrebujete na rozvoj vašich plánov.

- Veľká hala disponuje dvoma 3,2 tonovými mostovými žeriavmi.
- Malá hala disponuje dvoma 5 tonovými mostovými žeriavmi.

Budova a hala sa nachádza v strategicky výhodnej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z hlavných dopravných ciest, čo zaručuje jednoduchý prístup pre dodávateľov aj klientov. Okolie je dynamické a rozvíjajúce sa, čo zvyšuje potenciál pre rast a úspech vášho podnikania. Vďaka vysokým stropom a otvorenému usporiadaniu máte možnosť prispôsobiť priestor podľa svojich potrieb.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť investovať do nehnuteľnosti, ktorá vám poskytne nielen priestor, ale aj komfort a efektivitu, akú vaše podnikanie potrebuje. Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku tejto nehnuteľnosti, ktorá môže byť vaším novým podnikateľským domovom.

Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypotekárny špecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis.

Ak máte záujem o obhliadku, viac informácií, fotografií .. neváhajte ma kontaktovať :

Henrieta Sokolai -


https://henrieta-sokolai.sk/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7889 m²
Zastavaná plocha2345 m²
Celková rozloha7889 m²
Úžitková plocha2345 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky