Predaj vily pri pláži na ostrove Koh Chang v Thajsku

Štát.: Thajsko
Mesto.: Pattaya
Lokalita.: Koh Chang a Pattaya
130 m²
140 m²
úplne prerobený
predaj - Vila
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1955x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 402x zobrazená detailne tento mesiac

Nehnuteľnosti ponúkané od developera sa nachádzajú v Pattayi a na nedotknutom ostrove Koh Chang a môžu sa pochváliť exkluzivitou a odľahlosťou.

Koh Chang:



je druhý najväčší thajský ostrov a Siam Royal View je rezort s atmosférou pokoja a relaxu. Nachádza sa v populárnej destinácii Blue Haven Bay, a leží medzi bujnými tropickými lesmi a prírodou s 2 km spektakulárnych piesočných pláží a s pozadím majestátnych stromov a hôr. Ponorte sa do najkrajších západov a východov slnka na Koh Changu.

KOH CHANG


je stelesnenie luxusného bývania uprostred úchvatnej krajiny ostrova Koh Chang v hoteli Siam Royal View. Vily na pláži, ktoré sa rozprestierajú pozdĺž nedotknutého pobrežia, sú novou definíciou elegancie a ponúkajú jedinečnú kombináciu moderného komfortu a tropického raja.

Vďaka nedávnemu zlepšeniu dopravnej infraštruktúry je teraz cestovanie na ostrov Koh Chang a späť hračkou. Letisko Trat je od trajektu vzdialené len 20 minút jazdy a samotná plavba trajektom trvá len 30 minút, takže k vilkám sa dostanete za necelú hodinku.

Pre tých, ktorí prilietajú do Bangkoku, je letisko Suvarnabhumi pohodlne umiestnené medzi Bangkokom a Koh Changom. Tým sa nielen skráti čas cestovania, ale vyhnete sa aj mestskej premávke. Z letiska Suvarnabhumi trvá cesta na ostrov Koh Chang súkromnou dopravou približne 4 hodiny.

Po príchode na ostrov je cesta k vilkám krátka a jednoduchá, trvá len 5 minút.


Nechajte sa unášať umením luxusného života, kde sa elegancia stretáva s pokojom tropického ostrovného života priamo na pláži.

Ponúkame široký výber premyslene navrhnutých Thai style vil, pričom každá z nich ponúka jedinečné výhľady na jazero, prírodu alebo na more a pláž.

Väčšina týchto nehnuteľnosti nie len predstavuje fantastickú hodnotu, pretože poskytuje vynikajúci výnos z prenájmu vďaka 4x dvojitým spálňam, bazénom a upravenými záhradami s priamym výhľadom na 9-jamkové golfové ihrisko. Vilky a domy sú len krátkou prechádzkou od krásnych 2 km dlhého piesočnatého pobrežia, ktoré je momentálne udržiavané spoločnosťou Siam Royal View, a tiež od Mariny – ideálne na výlet na blízke ostrovy.

Ponúkame nielen hotové vilky, ale aj možnosť kúpy pozemku v tejto lokalite s možnosťou postavenia si domu podľa vlastného výberu a preferencie.

Aké sú možnosti vlastniť pozemok + vilu na mieru?




PRVÁ MOŽNOSŤ - NAJLEPŠIA CENA - Pozemok a vilu môžete zaplatiť naraz a okamžite. Poznámka: Pozemok si môžete kúpiť len na investíciu - vy sa rozhodnete, kedy si postavíte vilu na mieru.

DRUHÁ MOŽNOSŤ - najprv zaplatíte za pozemok a potom zaplatíte za vilu na mieru v splátkach 10 % 30 % 30 % 30 %

TRETIA MOŽNOSŤ


Zaplaťte JEDINE za vilu na mieru v splátkach podľa splátkového kalendára 10% 30% 30% 30%. Za pozemok zaplatíte v splátkach POSTUPNE (na základe dohody). Budúci príjem z prípadného prenájmu vily by sa mohol použiť na úhradu splátok za pozemok.

PLÁN PLATIEB


krok 1
10%

Rezervačný poplatok



krok 2
30%

Podpis zmluvy



krok 3
30%

Nedokončená stavba



krok 4
30%

Dokončená vila (bez nábytku)



MESAČNÉ POPLATKY za riadenie projektu Siam Royal View (vila na mieru)

Daň za pozemok: 8,75 THB/m2/mesiac


Elektrická energia: cena závisí od vládnych sadzieb za elektrickú energiu - 7 THB / Watt
Voda: 85 THB/ m3 - v súčasnosti sa pracuje na znížení ceny vody inštaláciou vlastného reverzného OSMOSIS FILTRAČNÉHO SYSTÉMU

Záhradné a bazénové služby: THB/bazén a záhrada



Naša realitná kancelária v spolupráci s thajskou realitnou kanceláriou sa postará o všetky kroky v procese kúpy vašej vysnívanej vily na mieru. Výstavbu vašej vily budeme riadiť na základe vášho výberu projektu a dizajnu. Sú pripravené 2 - 3 projekty vily na mieru, z ktorých si môžete vybrať. V priebehu výstavby vám bude zasielaná obrazová dokumentácia. Po výstavbe vily na mieru, je možné dohodnúť sa na správe prenájmu vašej vily s thajskou RK.

V prípade záujmu a bližších informácií nás prosím kontaktujte na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku140 m²
Úžitková plocha130 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky