Predaj výnimočného pozemku na brehu súkromného jazera s plážou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Boldog
Ulica.: boldog
741 m²
studňa
nie
230V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
177.840,- €
240,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

335x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka jedinečný pozemok na brehu súkromného rezidenčného jazera s priamym vstupom do vody. Slnečný pozemok s výmerou 741 m2 a vlastníctvom vodnej hladiny s plochou 956 m2 je tak unikátny možnostiami, ktoré ponúka vďaka svojej výbornej polohe s dostupnosťou do Bratislavy /do 25 min/ a do Senca /7 min/. Je využiteľný na realizáciu modernej rezidencie na trvalé bývanie alebo luxusnej víkendovej nehnuteľnosti. Prístup k pozemku je vďaka novej urbanizácii s asfaltovou cestou a s elektrickou prípojkou na hranici parcely, vstup do jazera je s pozvoľným brehom kde si môže vlastník vybudovať pláž s mólom nad vodnú hladinu. Obyvatelia jazera majú možnosť využitia spodnej vody prostredníctvom vlastnej studne a odpad formou žumpy alebo ČOV. Väčšina nehnuteľností na jazere je trvalo obývaných vlastníkmi domov a apartmánov.

Predajná ponuková cena pozemku spolu so vodnou hladinou, ktorá je takisto zapísaná v LV a vyznačená na katastrálnej mape je 177.840€ vrátane DPH /možný odpočet DPH v prípade platcu DPH./ TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku741 m²
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sietenie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky