Predaj, záhradná chata Malé Kršteňany, murovaná podl...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Malé Kršteňany
442 m²
442 m²
neuvedené
1
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
35.000,- €
79,19 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

12502x zobrazená v zozname / 925x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nádhernú a priestrannú záhradu s krásnou murovanou chatkou s úžasným výhľadom a množstvom priestoru pre oddych a pestovanie plodín nachádzajúcu sa v katastrálnom územý Malé Kršteňany. Murovaná podpivničená chatka stojí na pozemku s rozlohou 442m2. Ku chatke vedie spevnená kameninová cesta.

DISPOZÍCIA: Murovaná pivnica, podlažie s obytnou miestnosťou ( dve okná s okenicami, predpríprava pre piecku ) balkón, terasa.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Pôvodný, udžiavaný, chatka bola skolaudovaná v roku 1980.
NÁKLADY: Voda+správa záhradkárskej oblasti 60eur
VÝHODY: Na pozemok bola dotiahnutá úžitková voda dostupná od marca do októbra (pitná voda a suché toalety sú prístupné v záhradkárskej oblasti).
NÁZOR MAKLÉRA: Ak uvažujete nad kúpou miesta pre oddych, neváhajte a dohodnite si obhliadku, verím,že sa Vám bude veľmi páčiť, rovnako ako mne.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907.859.190 ID ponuky: PE-65443

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku442 m²
Celková rozloha442 m²
Úžitková plocha442 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG