Predaj, záhradný pozemok 334 m2 Spišská Nová Ves, ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
334 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
23.600,- €
70,66 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1090x zobrazená v zozname / 203x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj záhradný pozemok so staršou záhradnou chatkou v osobnom vlastníctve na okraji mesta Spišská Nová Ves za Markušovskou cestou.
Rovinatý a slnečný záhradný pozemok v celkovej výmere 334 m2 sa nachádza v extraviláne s orientáciou na JZ a patrí pod správu "Združenia vlastníkov záhradiek v osade NA LÍŠKE". K záhradke patrí aj spoluvlastnícky podiel 1/66 na prístupovej ceste a ďalších spoločných častiach areálu.
Na pozemku je situovaná staršia záhradná chatka bez základov, ktorá Vám poskytne úkryt v prípade, že Vás zastihne dážď alebo si potrebujete len tak oddýchnuť a vychutnať v kľude svoje pochutiny.
Záhradkársky areál je celý oplotený a uzamykateľný. K pozemku sa pohodlne dostanete autom cez vstupnú bránu. Svoje auto si môžete tiež odparkovať pred areálom.

NÁZOR MAKLÉRA:


Ak bývate v byte a túžite po aktívnom relaxe, táto nehnuteľnosť je práve pre Vás. Preto ma neváhajte kontaktovať a ja Vás veľmi rada bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Kľúče v RK. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905.389.280 ID ponuky: SN-67381

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku334 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky