Predaj, záhradný pozemok 659 m2 Terany - EXKLUZÍVN...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Terany
659 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
24.999,- €
37,93 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

651x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný pozemok v intraviláne obce Terany, v časti Dolné Terany. Rovinatý pozemok s výmerou 659 m2 je možné využiť na záhradu alebo ako stavebný pozemok. V jeho blízkosti sú dostupné všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn), pričom kanalizácia vedie priamo cez pozemok.
VÝHODY: Keďže cez obec Terany vedie veľmi frekventovaná cesta, výhodou pozemku je tiché miesto v bočnej ulici, ktoré ponúka súkromie.
LOKALITA: Obec Terany disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad, ihrisko, kostol. Iba 2 km sú vzdialené Dudince, kde nájdete kompletnú vybavenosť vrátane obchodov, kúpeľov, zdravotníckeho strediska a reštaurácií.
NÁZOR MAKLÉRA: Pozemok je ideálny na stavbu víkendového bývania, kde môžete zrelaxovať v tichom prostredí alebo môžete využiť blízkosť kúpeľného mesta Dudince.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0914.186.582 ID ponuky: KA-67556

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku659 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky