Predaj zrekonštruovaný 1+1 byt 37m² Dolný Kubín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
37 m²
neuvedené
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

122x zobrazená v zozname / 29x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj pekný, slnečný, zrekonštruovaný 1izbový byt v Dolnom Kubíne s krásnou výmerou 37m². Byt sa nachádza na prízemí.
virtuálny priestor *** https://bit.ly/3XPy1WB ***
Kuchyňa aj izba sú orientované na juh s výhľadom na zeleň.

Dispozícia bytu :


vstup.chodba s vešiakovou stenou a veľkým zrkadlom, kuchyňa s jedálenským stolom a gaučom,spálňa s manželskou postelou, skriňou a komodou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.
Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Podlahy, dvere, interierové zariadenie sú zladené v rovnakom odtieni. Byt sa predáva zariadený.

Rekonštrukcia:


elektrika, plastové okná, nová podlaha v celom byte, bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, plne vybavená kuchyňa, kúpeľna, WC.
K bytu patrí pivničná kobka. Bytový dom je zateplený a zrevitalizovaný.

Lokalita:


Výborná občianska vybavenosť, nemocnica, obchody, detské ihriská, škola, škôlka, fitko, kostol, veľa zelene, pekná tichá lokalita. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku37 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky