PREDAJ: Zrubová chatka pod lesom, 64 m2, Závada / Chrťany - motorest

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
Ulica.: Chrťany
64 m²
812 m²
predaj - Chata
49.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2846x zobrazená v zozname / 186x zobrazená detailne / 40x zobrazená detailne tento mesiac

ZAŽILI STE UŽ POBYT V ZRUBOVEJ CHATKE?


SPÁJA SA VÁM S ŇOU NEZABUDNUTEĽNÝ POCIT VEČEROV STRÁVENÝCH NA TERASE A PRI OHNI?
POZNÁTE JEJ VÔŇU," NÁSTRAHY" AJ VÝHODY?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne prináša do ponuky zrubovú chatu postavenú v chatovej osade blízko obce Závada a Chrťany, v lokalite "motorest".

PREDMET PONUKY


Zrubová chatka s terasou postavená pri lese, na juhovýchodne orientovanom, terasovitom pozemku s výmerou 223 m2 a podiel na prístupovej ceste a okolitých pozemkoch s výmerou 112 m2.
Drevená chatka bola postavená v 80-tych rokoch a do dnešnej podoby bola zrekonštruovaná postupne po roku 2000.
Do chatky bola privedená voda (spoločný rezervoár), elektrina a vybudovaná lokálna kanalizácia (spoločná žumpa s motorestom). Zároveň bola upravená dispozícia chatky dobudovaním murovaného skladu (samostatný vstup), schodiska, terasy a kúpeľne. Konštrukcia chatky je drevená, v interiéri je obložená tatranským profilom a v exteriéri dreveným obkladom. Strecha je sedlová (pozinkovaný plech) s izoláciou (minerálna vlna, tatranský profil). Okná sú drevené (eurookná s izolačným dvojsklom, nové), vstupné dvere sú drevené (masív, nové), chránené kovovou mrežou, schodiská sú v interiéri, aj exteriéri drevené, podlahy sú drevené (prikryté linoleom) alebo keramické (kúpeľňa, terasa). Ohrev teplej vody je zabezpečený el. bojlerom. Chatku je možné využívať celoročne, vykurovanie počas zimného obdobia je potrebné zabezpečiť (el. konvektory, infrapanely a pod.).

Prevádzkové náklady na chatku sú do 20 Eur mesačne.

DISPOZÍCIA


Prízemie (7 m2): sklad.
1 nadzemné podlažie (30 m2): kuchyňa spojená s obývacou izbou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, terasa (7 m2).

Podkrovie (27 m2): galéria, 2 spálne so šatníkom


Exteriér: ohnisko

LOKALITA


Chatová osada pri motoreste Závada bola v 80-tych a 90-tych rokoch miestom prekypujúcim životom, ruchom, dobrým jedlom, hudbou, športom, aj zábavou. Jej vznik a história sa viaže na činnosť prosperujúceho poľnohospodárskeho družstva v Závade a rušný život v motoreste situovanom na trase Lučenec - Veľký Krtíš.
Dnes chatová osada slúži na individuálnu rekreáciu s výbornou dostupnosťou do okolitých obcí, turistických centier a okresných miest.
Obce so základnou občianskou vybavenosťou: Závada 1 km, Chrťany 2 km
Turistické centrá, kúpaliská, priehrady: priehrada Ľuboreč 3 ,5 km, Aquatermal Strehová 5,5 km, vodná nádrž Ružiná 25 km, Thermalpark NOVOLANDIA Rapovce 25 km, Miraj Resort Opatová v Lučenci 21 km, Galicia Nueva Halíč 12 km, prírodné bio kúpalisko KRTKO vo Veľkom Krtíši 17 km.
Okresné mestá: Veľký Krtíš 16 km, Lučenec 19 km, okresné mesto Zvolen 55 km, Detva 45 km, Rimavská Sobota 48 km, Banská Bystrica 71 km.
Priamo v areály chatovej osady sa nachádza jazero (dnes nefunkčné) a väčší altánok umiestnený na spoločnom pozemku.
Na parkovisku pri motoreste je autobusová zastávka pre medzimestské linky.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Chatová osada Závada - motorest je pokojným tichým, miestom s výbornou dostupnosťou k okolitým priehradám, vodným nádržiam, kúpaliskám, aquaparkom a okresným mestám s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Chatka je štandardom a lokalitou vhodná pre nenáročnú klientelu, ktorá uprednostní pobyt v pokojnom prostredí, mimo ruchov turistických centier a miest. Je príjemným zázemím pre rodinnú rekreáciu (kapacita 4 - 8 osôb) zameranú na pobyt v prírode a rodinné prostredie malej chatovej osady s osobnými väzbami na susedov. Kúpu môžete realizovať aj investične, pre komerčné prenajímanie. Výhodou chatky je príjemné prostredie na konci chatovej osady, priamo pod lesom, bezproblémové parkovanie, priestranná terasa, nízke prevádzkové náklady a možnosti rôznorodého využívania voľného času (vodné športy, cykloturistika, turistika, zber byliniek, lesných plodov, mestská turistika a spoznávanie kultúrno-historických pamiatok regiónu a pod.)

S OBHLIADKOU NEVÁHAJTE, CHARAKTER CHATKY A CENOVÁ RELÁCIA NEHNUTEĽNOSTI SÚ PRIAZNIVÉ PRE PRÍJEMNÚ ZMENU VO VAŠOM ŽIVOTE!

CENA


49 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku812 m²
Zastavaná plocha37 m²
Úžitková plocha64 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky