Predaj!1 izbový byt 40m2, po rekonštrukcii- Podbreziny - Lipt. Mikuláš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Podbreziny
40 m²
3
1
po rekonštrukcii
áno
predaj - 1-izbový byt
94.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11793x zobrazená v zozname / 660x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj moderný 1- izbový byt s výmerou 39,30 m2, po kompletnej rekonštrukcii v meste Liptovský Mikuláš na sídlisku Podbreziny.
Byt má 1 priestrannú izbu a kuchyňu s linkou + špajzu, murované jadro s vaňou a pivnicu. Rekonštrukcia: bytové jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere, vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru, omietky
V okolí je dobrá možnosť parkovania, dostupnosť obchodov a služieb, zástavka. Kompletná rekonštrukcia objektu: panelová - zateplená. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.
Cena je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade otázok a záujmu o obhliadku volajte: !

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky