Predám 3 izbový byt s celkovou rozlohou 78 m2 v Martine / Jahodníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Jána Šimka
69 m²
5
5
3
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
149.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

466x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s celkovou rozlohou 78 m² v žiadanej lokalite Jahodníky, len pár minút od centra mesta Martin. Nachádza na 5. poschodí z 5, v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s výťahom. Orientácia je na západnú svetovú stranu, čo zaručuje svetelnosť takmer celý deň. Prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka moderné a kvalitné bývanie s nádherným výhľadom.

Rekonštrukcia bytu:


✅ Laminátové podlahy v izbách a na chodbe v kúpeľni a kuchyni keramická dlažba
✅ Znížený strop v obývačke
✅ Vymenené stúpačky, omietky a elektrické rozvody
✅ Vstavaná skriňa v spálni a vstavaný regál v obývačke
✅ Kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, rúra)

✅ Nová kúpeľňa s vaňou


✅ Bezpečnostné vchodové dvere
✅ Plastové okná s novými žalúziami

Má praktickú dispozíciu, ktorá zahŕňa vstupnú chodbu, kúpeľňu spojenú s WC, kuchyňu, dve spálne a prechodnú obývaciu izbu. Do bytu vedie priestranná uzamykateľná chodba, spoločná pre dva byty, ktorá poskytuje dostatok miesta a môže byť prakticky využitá na umiestnenie veľkej vstavanej skrine alebo iného úložného riešenia. Mesačné náklady sú priaznivé, za správu bytu sa platí 220€/ 2osoby a ostatné náklady predstavujú 20€. Disponuje balkónom s rozlohou cca 3 m² a ponúka krásny výhľad na Martinské hole. K bytu prislúchajú 2 pivnice s bezbariérovým prístupom. Parkovanie pred bytovým domom je súkromné. Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť do centra mesta. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD, potraviny, škola, škôlka, zdravotné strediská, nemocnica, všetky potrebné služby sú pohodlne dostupné pešo.
Byt je ideálny pre rodinu s deťmi vďaka svojej výbornej dispozícii, množstva úložného priestoru a blízkosti centra, no zároveň je vhodný aj ako investičná príležitosť na krátkodobý prenájom prostredníctvom komerčných platforiem.

V prípade otázok, alebo by ste si chceli prísť byt pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky