Predám 3 izbový byt v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Janka Kráľa 15
75.52 m²
5
zvýšené prízemie
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15242x zobrazená v zozname / 909x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Tento 3-izbový byt v Čadci na sídlisku Žarec ponúka pohodlné bývanie na vyvýšenom prízemí. S rozlohou 75.52 m2, byt poskytuje dostatok priestoru pre individuálnu rekonštrukciu a personalizáciu. Už boli urobené niektoré zlepšenia, ako sú plastové okná a modernizovaná kúpeľňa , čo novému majiteľovi umožní pokračovať v renovácii podľa vlastných predstáv. Mesačné náklady sú pre dve osoby 30 eur a Bytove družstvo 153 eur. Lokalita je žiadaná pre svoju dostupnosť a kompletnú občiansku vybavenosť, čo robí tento byt atraktívnou investíciou alebo domovom.
Ak máte záujem o tento byt, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme pomoc s vybavením hypotekárneho úveru v banke podľa vašej voľby. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky bytu ma kontaktujte na čísle alebo na e-maile

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75.52 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky