Predáme 3-izbový rodinný dom- Podhájska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
Ulica.: Školská
95 m²
860 m²
3
nie
pôvodný
studňa
predaj - Rodinný dom
60.000,- € Dohoda možná, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2818x zobrazená v zozname / 195x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme 3 -izbový rodninný dom v obci Podhajska, časť Belek, na Školskej ulici. Dom bol postavený v roku 1975 na 860 m2. veľkom pozemku z kvádrov, priečky v dome sú z pálenej tehly. Má tvar štvorca so stanovou, škridlovou strechou. Dispozične pozostáva: malá vstupná veranda nad schodami, dlhá predsieň, 3x nepriechodná izba, dve smerom do ulice, jedna do dvora, kuchyňa, špajza, kúpeľňa spojená s toaletou. Dom sa nachádza sa v tichej časti, na okraji obce, je v pôvodnom stave, vhodný na celkovú rekonštrukciu, vrátane elektriky. Plyn, aj obecná voda, sú vedené na ulici, pred domom. Kúrenie v dome je lokálne, pevným palivom. Na dvore je kopaná studňa. Dom je ohradený z dvoch strán. Ohradu treba dokonciť a opraviť. Podhájska je kúpeľná obec s najmineralizovnejšou termálnou vodou v strednej Europe, s jej jedinečnými liečivými účinkami je najviac podobná vode z Mŕtveho mora.
Preto je vyhľadávaná mnohými turistami, dom je (po rekonštrukcii) vhodný, okrem trvalého bývania, aj na rekreovanie, alebo podnikanie. Obec má občiansku vybavenosť na úrovni kúpeľných obcí. Obhliadky sú po dohode možné aj cez víkendy. Volajte na tel. číslo maklérky poverenej predajom, ktorá je aktívna v danej lokalite, pani Laurovej.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku860 m²
Zastavaná plocha115 m²
Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky