Predáme 3, 5-izbový byt, 75 m2, Sídl. Lúky, Vráble, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Sídlisko Lúky
75 m²
7
1
3,5
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1480x zobrazená v zozname / 62x zobrazená detailne / 62x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v našej ponuke!

Máte záujem investovať do kúpy nehnuteľnosti pre svoju rodinu, prípadne následný prenájom? Preferujete byt bez potreby rekonštrukcie? Ak áno, máme pre Vás výbornú ponuku priestranného 3,5-izbového bytu s rozlohou 75 m2 nachádzajúceho sa na Sídl. Lúky vo Vrábľoch, okr. Nitra.

Ponúkaný byt sa nachádza na 1/7 poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom (nie prízemie). V rámci revitalizácie bytového domu bolo realizované zateplenie s fasádnou omietkou, výmena vstupných dverí a okien na medziposchodiach, vstup na elektronický vrátnik, vymenené stúpacie rozvody vody a kanalizácie.

V byte boli v rámci rekonštrukcie vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, podlaha v kombinácii drevené parkety v izbách, keramická dlažba v chodbe a v sociálnom zázemí, plávajúca podlaha v kuchyni a 1/2 izbe (komore), murovaná kúpeľňa s obkladom.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba s výstupom na balkón, z obývacej izby sa vstupuje do spálne a do kuchyne, za kuchyňou sa nachádza 1/2 izba - komora, samostatná detská izba, dispozične zväčšená murovaná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou, samostatná toaleta. K bytu prislúcha aj pivnica umiestnená v suteréne bytového domu.

Benefitom ponuky sú výborné parkovacie možnosti v tejto časti sídliska, množstvo zelene, detské ihriská, v okolí dostupnosť všetkej vybavenosti, ktorú budete k pohodlnému bývaniu potrebovať - škola, škôlka, obchodné centrá a prevádzky, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, banky atď.

V cene je zahrnuté zariadenie a vybavenie bytu - foto.

Doporučujem osobnú obhliadku!



Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.  alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb3,5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky