Predáme 4, 5 izbový rodinný dom, pozemok 1953 m2, Nevidzany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Nevidzany
136 m²
1953 m²
1
4
áno
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2034x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka !

Pokiaľ hľadáte rodinný dom na trvalé bývanie alebo chalupu na víkendové bývanie, máme pre Vás výbornú ponuku. V exkluzívnom zastúpení majiteľov Vám ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Nevidzany, vzdialenej od Vrábľov 8 km, od Zlatých Moraviec 13 km a od krajského mesta Nitra 30 km.

Rodinný dom s výmerou 136 m2 bol postavený v roku 1927 v kombinácii kváder, nepálená a pálená tehla, je vo výbornom technickom, udržiavanom stave. V roku 1965 bola pristavaná časť domu so samostatným vstupom, v ktorej sa nachádza kuchyňa, komora a menšia izba. Krov a latovanie pôvodné, zachovalé, strecha pokrytá škridľou. Podlahy v celom dome betónové, v 3 izbách je položená plávajúca podlaha. Okná v kombinácii plast a drevo, eurookná. Kúrenie zabezpečené plynom - gamatky. Keďže dom disponuje komínom, ako doplnkové kúrenie je možné využiť krb alebo krbové kachle. Ohrev teplej vody bojlerom.

Dom je postavený na priestrannom pozemku s rozlohou 1953 m2, v prednej časti od ulice šírka 12 m, postupne sa rozširuje na 23 m v zadnej časti, mierny svah, oplotený, vysadené rôzne druhy ovocných stromov. Pozemok je možné využiť aj ako úžitkovú záhradu na pestovanie zeleniny. Na pozemku vedľa rodinného domu je k dispozícii garáž, skladové priestory, úschovňa náradia a dreva, prekrytá terasa.

Z dispozičného hľadiska dom pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch izieb, z toho jedna je priechodná, kuchyne, komory s výstupom na povalu, kúpeľne s WC. Za kuchyňou sa nachádza ďalšia menšia izba s oknom. V suteréne prednej časti domu je pivnica s výmerou 20 m2 so vstupom z dvora, vhodná na skladovanie ovocia, zeleniny alebo vína.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, plyn, obecnú vodu a kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa s hĺbkou 15 m.

Interiér ponúka možnosť okamžitého nasťahovania a užívania domu, ale aj rôzne možnosti rekonštrukcie podľa predstáv a potrieb nového vlastníka.

Nehnuteľnosť je kúpou voľná a nie je zaťažená žiadnymi záložnými právami ani inými ťarchami.

Doporučenie makléra - výborný stav rodinného domu, tichá lokalita mimo hlavného ťahu, vhodné aj ako víkendové bývanie.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1953 m²
Celková rozloha136 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektnie
Krbpredpríprava
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky