Predané !!!, 3 - izbový byt, Žiar nad Hronom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
74.4 m²
3
3
nie
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7380x zobrazená v zozname / 1553x zobrazená detailne / 145x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj prerobený trojizbový byt s balkónom v Žiari nad Hronom, s celkovou obytnou plochou 74,4 m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo štyroch, orientovaný na východ a západ s výťahom.

Byt je v osobnom vlastníctve a prešiel úplnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, murované kúpeľňové jadro s WC, nová elektroinštalácia, vymenená kuchynská linka, v izbách a v chodbe je plávajúca podlaha a v kúpeľni spolu s WC je vymenená dlažba, znížené stropy a dobudovaná klimatizácia.

Byt dispozične pozostáva: z kuchyne, obývacej izby, spálne, izby, kúpeľne, samostatným WC a chodby. K bytu prislúcha aj pivnica. Kúrenie je centrálne. Pri bytovom dome je bezproblémové verejné parkovanie ktoré je kúpou ihneď k dispozícii. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Byt sa bude predávať kompletne zariadený a po dohode s novými majiteľmi je možné ho predať aj ako čiastočne zariadený . V prípade rýchleho a seriózneho jednania je možná dohoda na cene.

Lokalita v ktorej sa bytový dom nachádza je výborná z hľadiska občianskej vybavenosti aj kľudnej časti mesta. Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta Žiar nad Hronom. V priamom dosahu sa nachádza škôlka, škola, ihriská, autobusová zastávka, v blízkosti sa tak tiež nachádza nemocnica a komplexná sieť obchodov a služieb.

Cena: 149.000,-€. Platba v hotovosti aj na úver.



V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie, kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a pomoc pri financovaní kúpi nehnuteľnosti.

Úver Vám vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Pre viac informácii ohľadom nehnuteľnosti ma kontaktujte na telefónnom čísle: alebo .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74.4 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky