PREDANÉ, Rodinný dom, predaj, Ľubovníková, Devínska Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Ľubovníková
200 m²
436 m²
2
4
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
429.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

33479x zobrazená v zozname / 11393x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka na predaj dvoj podlažný rodinný dom s garážou, skolaudovaný koncom roka 2005 v rádovej zástavbe, na ulici Ľubovníková, v Devinskej novej Vsi. Rodinný dom je postavený na pozemku o celkovej rozlohe 436 m2, so zastavanou plochou pozemku o rozlohe 104 m2. Celková obytná plocha domu predstavuje rozlohu 167 m2. Dom má plnohodnotné 3 parkovacie miesta a jedno parkovacie miesto v garáži o rozlohe 17,7 m2 s elektrickou bránou čo zaručuje vstup do domu suchou nohou.

Rodinný dom je voľný s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek. Preto Nás neváhajte kontaktovať.

Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby - zádverie, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, špajzou o celkovej rozlohe 39 m2, výstupom na terasu či záhradu plnú zelene. Na spodnom poschodí sa ďalej nachádza technická miestnosť, sklad, toaleta, sprcha. Z každej miestnosti na spodnom poschodí je výstup na záhradu čo do budúcna dáva možnosť zo skladu urobiť priestrannú hosťovskú izbu. Horné poschodie pozostáva z troch izieb ktorá najmenšia má rozlohu necelých 15 m2 a najväčšia je o rozlohe 19,5 m2 s výstupom na menšiu terasku. Každá izba má šatník či vstavanú skriňu a na poschodí sa nachádza kúpeľňa a dve toalety. Dom má priestranné podkrovie, plne pochôdzne s výstupom po rebríku pri izbe číslo I.

Rodinný dom je postavený zo štandardných materiálov, priečky sú tehlové, strecha je škridla vo veľmi dobrom technickom stave, krov je drevený a zateplený dvoma vrstvami.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete a má vlastné plynové kúrenie. Kotol je značky Protherm, inštalovaný v roku 2020.

Dom sa predáva po dohode základne zariadený, postele, sedačka a základné spotrebiče. Keďže bol dom roky prenajímaný treba počítať s drobnými investíciami okolo domu.

Cena za uvedený rodinný dom je 429.900,-/€. Uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku436 m²
Zastavaná plocha104 m²
Celková rozloha167 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny