PREDANÉ zaujímavo riešený, 3izb. byt na sídlisku Darg.hrdinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Zupkova
69.77 m²
7
posledné poschodie
3
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
149.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13712x zobrazená v zozname / 1488x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie REALIFY vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj zaujímavo riešený, pražský, 3izb. byt na sídlisku Dargovských hrdinov, na ulici Zupkova. Tento 3-izbový byt – 69,77 m2 s veľkou loggiou, komorou priamo pred bytom a pivnicou sa nachádza priamo v centre sídliska, v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a Košického lesoparku. Stačí iba kúpiť a môžete ihneď pohodlne bývať, bez starostí a ďalších investícií.
VIDEO LINK s prezentáciou bytu si skopírujte do prehliadača: https://youtu.be/qCcaFNknp5o

BYT: Byt, 3izb. bol postupne kompletne zrekonštruovaný, nesie sa v jednotnom tóne so zemitými farbami, s efektnými detailmi na mieru (posuvné dvere z masívu, dvojkrídlové dvere na loggiu atď), doplnkami a pôsobí veľmi harmonicky. Nachádza sa na 7. poschodí bytového domu. Obrovskou výhodou je dostatok svetla, dych berúce výhľady na celé Košice a dostatok súkromia.
Vo vstupnej chodby bytu, za bezpečnostnými dverami sa nachádza vešiaková stena, komoda so zrkadlom a vstavaná skriňa. Z nej sa dostaneme doľava do útulnej, modernej spálne, s dostatočnými úložnými priestormi a okolitými výhľadmi na Košice. Ďalej sa dostaneme do praktickej, študentskej izby s posuvnými dverami, posteľou, rebrinou, kancelárskym stolíkom a nábytkovej zostavy. Zo vstupnej chodby, smerom doľava, plynulo prechádzame chodbičkou s komodami, zrkadlom do kúpeľne, kde sa nachádzajú vaňa, práčka, sušička, oddelená toaleta a ďalšie komody, slúžiace ako praktické úložné priestory v kúpeľni.
Zo vstupnej chodby, smerom doprava, cez veľké dvojkrídlové posuvné dvere, sa dostaneme do centrálnej časti bytu, kde sa odohráva najpodstatnejšia časť dňa. Nájdeme tu peknú obývaciu izbu s nádhernou zasklenou loggiou, ktorá sa tiahne cez obývačku a kuchyňu. Celý priestor je prepojený s veľkou kuchyňou, so všetkými vstavanými spotrebičmi, ktoré potrebujete- indukčná varná doska, rúra, umývačka, chladnička s mrazničkou a je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí dokážu oceniť štedrý priestor na varenie, pečenie a prípravu jedál. Výhodou je tiež plnohodnotný stôl na rodinné stolovanie.
Dominantou tohto príjemného, otvoreného priestoru obývačky a kuchyne je policová zostava medzi oknami loggie a pohodlný čitateľský kútik s kreslom, lampou a kvetinami, ktorý dotvára relaxačnú atmosféru a pohodu.
Na byte bola vykonaná posledná rekonštrukcia v roku 2013. Boli menené stúpačkové rozvody, plastové okná, podlaha, dlažba, jadro a zasklená loggia.
Byt je vo vynikajúcej kondícií, prerobený, vhodný na bývanie, ale aj pre vaše investičné zámery.
Obrovskou výhodou tohto bytu je jeho ideálna lokácia v rámci sídliska a možnosť kvalitného, aktívneho vyžitia v neďalekom lesoparku, alebo nákupných centrách.

BYTOVÝ DOM: kompletná rekonštrukcia bytového domu prebehla v rokoch 2018, nová strecha kompletne zaliata, zrekonštruované a zateplené spoločné priestory, vchod s elektrickou bránou a zvončekmi, zateplená fasáda, nové rozvody elektroinštalácií, plynu a stúpačiek. Výťah sa ide meniť cca 02/2024.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti Shopbox, množstvo obchodov, kaviarne, škôlky, školy, poliklinika, výborná dostupnosť mestskej hromadnej dopravy.

CENA: 149.900,-EUR vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s najvýhodnejšími podmienkami, s ktorým Vám vieme v REALIFY pomôcť. Byt sa predáva bez tiarch, je v osobnom vlastníctve.

Ak uvažujete nad kúpou výhodnej nehnuteľnosti a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:


Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS®
www.predajspetrou.sk
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka


FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova

YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69.77 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná