PREDANE Zrubovy dom na celoročné bývanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Vyšný Kubín
266 m²
3014 m²
2
4
áno
studňa a vodovod
áno - 1
ČOV
predaj - Chata
Cena v RK dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

37465x zobrazená v zozname / 13537x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj zrubovy rodinný dom vo Vyšnom Kubíne. Dom je celoročne obývaný, s veľkým pozemkom o výmere 3014m2, zastavená plocha je 123m2, 2 nadzemné podlažia + pivnica, vrátane garáže, úžitková plocha 266m2. Drevostavba s hrúbkou múru 45cm je izolovaná mineralnou vlnou, strecha škridla. Spodné podlažie má otvorenú obývačku s kuchyňou, teplovzdušným krbom a pecou na chleba. Z obývačky je východ na terasu k vonkajšiemu krbu. Sauna,wc a sprcha sú súčasťou prvého podlažia.
Druhé podlažie je tichá časť s 3 spálňami, veľkou kúpeľňou s vaňou a wc.
Kúrenie v dome je na tuhé palivo pecou so zasobnikom, ohrev vody - bojler. Okná drevené 3-sklo, podlahy drevené. Náklady na bývanie sú nízke 45€ elektrina, 10€ voda, nakolko dom disponuje vlastnou studňou, ale je napojený aj na obecný vodovod, má čističku.
Dom sa nachádza na slnečnom južnom, s upravenou záhradou, vrátane jazierka, kamennej pivnice v záhrade a veľkého prístrešku na drevo.
Hoci je teraz celoročne obývaný, môže sa stať aj krásnym víkendovým sídlom pre tých, čo si chcú vychutnávať aj v zime krásny výhľad a slnečné dni.
V obci sa nachádza neďaleko obchod s potravinami, materská škôlka, kostol aj zastávka autobusu. Pár km je mesto Dolný Kubín s výhodami, aké mesto ponúka, vrátane aquaparku a lyžiarskeho strediska.
Prejdite sa po dome, nezabudnite kliknutím na ikonky "360" na okne vykuknúť aj vonku, atmosféra domu aj výhľad Vás očarí.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3014 m²
Zastavaná plocha123 m²
Úžitková plocha266 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
KanalizáciaČOV
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 2
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Krbáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah