PREDANÝ/ 4 - IZB. ROD. DOM s GARÁŽOU, SENICA - ČÁČOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Dr. Milana Ho
104 m²
293 m²
1
4
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
232.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9812x zobrazená v zozname / 710x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

4 – izb. rodinný dom s garážou, dve kúpeľne, zastrešená terasa. A oveľa viac ponúka tento príjemný, kompletne zrekonštruovaný a z veľkej časti zariadený dom v Čáčove.

Dvojpodlažný dom sa nachádza v tichej, bočnej ulici s ukončenou výstavbou v okolí, čo zaručí komfortné bývanie a potrebné súkromie. Výborná dispozícia –
denná zóna na prízemí, nočná na poschodí so štedrými výmerami miestností a celkovou s podlahovou plochou vyše 170m2m2 ponúka dostatok priestoru pre každého. V suteréne nájdete množstvo úložného priestoru, práčovňu aj dielňu. Garáž, do ktorej je vstup aj z domu disponuje montážnou jamou. Pred domom pohodlne zaparkujú dve autá.
V odrastenej záhrade je miesto pre relax aj pre dopestovanie vlastnej úrody.

● zastavaná plocha domu: 104m2,
● úžitková plocha domu: 1.NP 98m2, 2.NP 93m2 + dom je celý podpivničený
● celková výmera pozemku: 293m2, z toho záhrada a dvor cca 150m2, oplotený
● orientácia okien V/Z
● mesačné náklady na bývanie 145 eur/ 4 členná rodina
● zaplatením kúpnej ceny ihneď k dispozícii

Dom bol daný do užívania v r. 1992, v r. 2017-2023 prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru aj exteriéru vrátane zateplenia a novej fasády.

● vykurovanie plynové etážové, v r. 2022 osadený nový úsporný kotol
● v obývačke krb s výduchmi do všetkých miestností na poschodí
● v kuchyni je kuchynská linka s množstvom úložného priestoru a zabudovanými spotrebičmi
● v kúpeľni na prízemí sprchový kút, na poschodí vaňa

►. DISPOZÍCIA: dom má praktické dispozičné riešenie - suterén: práčovňa + kotolňa, 5x sklad, chodba, schodisko na prvé podlažie a vstup na dvor, 1. NP: zádverie, obývacia izba prepojená s obývačkou, kúpeňa s WC, samostatné WC, technická miestnosť, schodisko, 2.NP: schodisko, chodba, 3x spálňa, z ktorých v jednej šatník, kúpeľňa s WC, na chodbe šatník s kompletne vybaveným úložným systémom.

Srdcom domu je obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou s východom na zastrešenú terasu a do záhrady. Terasa je orientovaná na východ, kde je vďaka priehľadnému zastrešeniu dostatok svetla počas celého roka. Zo záhrady je vstup aj do pivničných priestorov, na začiatku ktorých je praktický sklad na náradie.
Predáva sa zariadený, tak ako je vidieť na fotografiách. Fotografie suterénu zašlem konkrétnemu záujemcovi na vyžiadanie.

Mestská časť Senice Čáčov ponúka komfortné bývanie, pokoj a súkromie s dobrou dostupnosťou do mesta aj k službám.

Tento rodinný dom doslova dýcha pohodou a príjemnou rodinnou atmosférou. Interiér a zariadenie je veľmi zachovalé, nie je potrebná žiadna investícia. V chladných dňoch sa o teplo a pohodu postará krb, v lete si môžete príjemné chvíle užívať na terase a v záhrade, kde je dostatok priestoru aj pre osadenie bazéna. V centre Senice ste autom za 3 minútky nájdete všetko potrebné od škôl, úradov až po obchody. Z tejto časti je aj dobré spojenie MHD.

Túto ponuku predávame v exkluzívnom zastúpení klienta, nájdete ju výhradne v našej kancelárii. Cena je konečná a zahŕňa servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. © AVORY Real Estate Company, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum

Kontakt / obhliadky: Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér

tel.
office: Hurbanova 485/1, 905 01 Senica
www.avoryreal.sk

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku293 m²
Zastavaná plocha104 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky