PREDANÝ !!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Hurbanovo
Ulica.: Vék
139 m²
2666 m²
5
áno - 1 auto
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24242x zobrazená v zozname / 914x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie vám ponúkam na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou v Hurbanove, v mestskej časti Vék, ktorý ponúka jedinečnú príležitosť pre rodiny hľadajúce pokoj a priestor. Tento rodinný dom sa nachádza na nadštandardnom pozemku, ktorý je rozdelený na okrasnú a úžitkovú záhradu, čo zaručuje dostatok miesta na relaxáciu a pestovanie vlastných plodín. Celý pozemok je oplotený a v udržiavanej záhrade sa nachádza vŕtaná studňa, ktorá zabezpečuje dostatok vody pre všetky vaše záhradnícke potreby. 

Pozemok : 2666m2


Úžitková plocha domu: 138,86m2
Garáž : cca 20m2

Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke, kde nie je žiadna premávka, čo zaručuje maximálny komfort a súkromie. Mesto Hurbanovo poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a je vzdialené len 15 km od Nových Zámkov a Komárna. Ak hľadáte pokojné miesto s nadštandardným pozemkom, tento domček je ako stvorený pre vás, ideálne miesto na bývanie alebo rekreáciu.

Dispozičné riešenie domu:


Po vstupe do svetlej predsiene po ľavej ruke vás očarí priestranná kuchyňa, denná miestnosť z ktorej je výstup na terasu, na pravo sa nachádza detská izba. Z kuchyne je vstup do komory a izby, zatiaľ čo spálňa a ďalšia izba sú prístupné cez obývaciu izbu. V obývacej izbe sa nachádza krb, ktorý vytvára útulnú atmosféru počas chladných dní. Kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta sa nachádza pri obývacej izbe.

Rodinný dom je v dobrom stave a je možné sa do neho ihneď nasťahovať. S malou modernizáciou a dokonca aj prestavbou sa dá prispôsobiť potrebám nového majiteľa. Dve alternatívy kúrenia : (radiátory ) na plynový kotol + kúrenie na tuhé palivo, ohrev vody elektrickým bojlerom, a k dispozícii je aj mestská voda a žumpa. Okrem toho sú v dome plastové okná s vonkajšími žalúziami, čo prispieva k energetickej efektívnosti a pohodliu.

Tento dom so svojím jedinečným miestom nepochybne očarí budúcich majiteľov. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po pokojnom a pohodlnom bývaní v meste, obklopený kúskom prírody. Rýchla a pohodlná dostupnosť do okolitých miest, k službám, kultúrnym podujatiam a samozrejme aj pracovným príležitostiam.

Neváhajte a príďte si pozrieť túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá môže byť vaším novým domovom. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte ma ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku ..

Henrieta Sokolai -


https://henrieta-sokolai.sk/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2666 m²
Úžitková plocha139 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky