Prémiový 1-izb. Byt v novom projekte

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
32.7 m²
2
1
úplne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
162.999,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

990x zobrazená v zozname / 32x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LEGACY ponúka atraktívny 1-izbový byt v novostavbe v prestížnej lokalite Dúbravky

Hľadáte komfortné bývanie v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy? Máme pre vás exkluzívnu ponuku moderného 1-izbového bytu, ktorý sa nachádza v prestížnej novostavbe v Dúbravke, známej svojou výbornou dostupnosťou, občianskou vybavenosťou a pokojnou atmosférou.

Základné informácie:



• Lokalita: Dúbravka, Bratislava

• Typ bytu: 1-izbový


• Stav: Novostavba (moderný, zariadený)
• Podlažie: 2

• Výmera: 32,7m²



Výhody tejto nehnuteľnosti:

• Exkluzívna lokalita: Dúbravka je obľúbená lokalita v Bratislave, poskytujúca pohodlie mestského života v spojení s bohatou zeleňou a oddychovými zónami. V blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, a zároveň rýchlu dostupnosť do centra mesta.
• Uzavretý areál: Byt sa nachádza v uzavretom areáli, ktorý ponúka maximálnu bezpečnosť a súkromie. Areál je ideálny pre rodiny s deťmi, vďaka dvom moderným detským ihriskám, kde sa môžu vaše deti bezpečne hrať.
• Bazén v areáli: Ako bonus nájdete v areáli aj bazén, ktorý je ideálny na relaxáciu po náročnom dni alebo na osvieženie počas horúcich letných dní.
• Moderný interiér: Byt je vybavený modernou kuchynskou linkou, štýlovou kúpeľňou a kvalitnými podlahami, čo zaručuje komfortné a príjemné bývanie bez nutnosti ďalších investícií.

Prečo práve tento byt?


Tento 1-izbový byt je ideálnou voľbou pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú vysoký štandard bývania v prestížnej lokalite. Okrem výbornej polohy a moderného dizajnu získate aj prístup k výnimočnému zázemiu uzavretého areálu, čo robí z tejto ponuky skutočne unikátnu príležitosť na trhu.



Viac info na



V PRÍPADE VYUŽITIA SLUŽIEB NÁŠHO ZMLUVNÉHO HYPOTEKÁRNEHO ŠPECIALISTU VÁM GARANTUJEME V PRÍPADE NESCHVÁLENIA HYPOÚVERU VRÁTENIE CELÉHO REZERVAČNEHO POPLATKU.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha32.7 m²
Úžitková plocha32.7 m²
Poschodie2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky