Prenajmeme nový 2 izb byt v projektu NUPPU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mlynské nivy
51 m²
7
2
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

279x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nový 2 izbový byt v novostavbe NUPPU na ulici Mlynské Nivy v Ružinove. Byt o podlahovej ploche 51 m2 + loggia 8 m2 , nachádza sa na 7.poschodí s výťahom.

DISPOZÍCIA



Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne s WC. Byt je v ponuke kompletne zariadený, s vybavenou kuchynskou linkou a šatníkom.

K bytu prislúcha vonkajšie kryté parkovacie státie. Byt je k dispozícií ihneď k nasťahovaniu max .2 osoby ( bez domáceho miláčika

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie7
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky