Prenájom 1-izb.bytu v projekte Oppidum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Uzbecká
34 m²
7
1
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
580,- € Energie:
110 € / mes
+110,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2161x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný 1-izbový byt, na Uzbeckej ulici v Podunajských Biskupiciach, v novostavbe OPPIDUM. Byt s pekným výhľadom má výmeru 34m2 a balkón o výmere 6m2. Nachádza sa na 7 poschodí s výťahom. K bytu patrí parkovacie státie v podzemnej garáži.
Cena nájmu vrátane parkovacieho státia je 580.- a cena energií vrátane optického internetu (jedna osoba) je 110.-/mesiac. Cena celkom vrátane energií je 690.-

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľnou so sprchovým kútom, práčkou a WC, obytná časť pozostávajúca z kuchynskej časti (drevená kuchynská linka s varnou doskou, elektrickou rúrou a novou chladničkou s mrazničkou) a v spacej časti (manželská posteľ, nočný stolík a rozkladací gauč). V podzemnej garáži je k dispozícií parkovacie miesto s murovanou pivnicou. Byt je čerstvo vymaľovaný a pripravený k nájmu od 1.11.2024.

Lokalita: V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. V bezprostrednej pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny Billa, Lidl, DM-drogéria, banka, pošta, lekáreň, kaviareň, dobrá dostupnosť MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodie7
Počet izieb1
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky