PRENÁJOM 1-izbový byt, Žilina - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Okružná
prenájom - 1-izbový byt
520,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1239x zobrazená v zozname / 82x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom útulný 1-izbový byt v srdci Žiliny.

Byt sa nachádza na 2. poschodí menšieho bytového domu bez výťahu. Je kompletne zariadený a prešiel dôkladnou rekonštrukciou, čo zaručuje príjemné a moderné bývanie.

K bytu patrí spoločný balkón, ktorý je k dispozícii na poschodí, a tiež pivnica na uskladnenie vecí. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou, priestrannú obývaciu izbu a kúpeľňu spojenú s toaletou.

Jednou z hlavných výhod tejto nehnuteľnosti je jej poloha – nachádza sa v centre mesta, čo znamená, že všetko potrebné máte na dosah ruky. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodných centier Mirage a Aupark, ktoré sú len 5 minút pešou chôdzou.

Ak hľadáte pohodlné bývanie v centre s výbornou dostupnosťou služieb, tento byt je ideálnou voľbou.

Najom je 520€ pre jednu osobu, pre dve je 560€ bez internetu a televízie.
Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť 2x depozit vo výške nájmu + nájom za prvý mesiac.

Byt je voľný ihneď.



Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.

Jakub Jaroš

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky