PRENÁJOM - 1 izbový, kompletne zrekonštruovaný a ihneď voľný byt na sí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Košovská Cesta
37 m²
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt
370,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

4714x zobrazená v zozname / 135x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný 1 - izbový byt, s výmerou 37m2 na sídlisku Mládeže v Prievidzi. Bytový dom je zateplený a vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Výhodou je bezprostredná blízkosť centra mesta so svojou kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je orientovaný na východnú svetovú stranu a nachádza sa na treťom poschodí bytového domu bez výťahu. Ponúka sa bez zariadenia. WC a kúpeľňa sú oddelené. Pivnica aj poštová schránka sú k dispozícii. Podmienkou sú maximálne 2 osoby, bez domácich zvierat. Preferovaní sú záujemcovia o dlhodobý prenájom. Celková cena za prenájom vrátane energií pre jednu osobu je 370€/mesiac, druhá osoba za doplatok 30€/mesiac. Káblová televízia je v cene nájmu. Do bytu je zavedený optický kábel, takže je možnosť pripojenia na internet. V prípade záujmu je aj možnosť prihlásenia na trvalý pobyt a vybavenie parkovacej karty. Byt je voľný ihneď.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky