PRENÁJOM 2 i, kompletne zariadený byt 39 m2, rybníky Rohožník, Záhorie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Rohožník
Ulica.: Školské námestie
39 m²
3
3
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
520,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

27138x zobrazená v zozname / 1974x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame do prenájmu dvojizbový byt o výmere 39 m2 na ulici Školské námestie v Rohožníku. Byt sa nachádza v nízko podlažnom bytovom dome na vrchonom, treťom poschodí. Byt je po kompletnej rekonštrukcii dokončenej v mesiaci február 2023, pričom rekonštrukcia sa dotkla: rozvody vody elektriny kanalizácie, podlahy, stierky, sadrokartónový strop, kuchynská linka, nábytok, kúpeľňa, vchodové dvere. Kuchyňa je moderne zariadená s novými elektrospotrebičmi: elektrická rúra, sklo varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, práčka a WC. Samostatná spálňa je zariadená novou posteľou a nábytkom. Byt je zariadený v zmysle foto-dokumentácie vrátane vybavenia kuchyne, postelnej bielizne a iného. Bytový dom sa nachádza v blízkosti lesov a Rohožníckych rybníkov Rašelina. Pri vstupe do bytového domu sú dve vrejné parkoviská s bezproblémovým parkovaním.
Obec Rohožník ponúka základnú občiansku vybavenosť ako: lekáreň, potraviny, reštaurácie, materská a základná škola, obvodný lekár a zubár ako aj sieť obchodov. Vzdialenosť od okresného mesta Malacky 12 km.

Majiteľ uprednostňuje nefajčiarov a záujemcov bez domácich zvierat, max dve dospelé osoby. Cena zahŕňa nájom, energie a rýchlostný optický internet so škálou televíznych programov.

NÁKLADY NA BYT SÚ MAXIMÁLNE PRE DVE DOSPELÉ OSOBY.

Platba za nájom: 520,- eur - poplatok za bežný mesiac, 520,- eur kaucia, 260,- eur spracovateľský poplatok.

Byt je voľný ihneď.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky