Prenájom 2-izbového bytu v centre Nových Zámkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Pod kalváriou
67.4 m²
3
3
2
čiastočne prerobený
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
400,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

16857x zobrazená v zozname / 850x zobrazená detailne / 122x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na prenájom tehlový 2 izbový byt priamo v centre Nových Zámkov o rozlohe 67,4m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí a pozostáva z dvoch izieb (jedna je priechodná), kuchyne, kúpeľne s toaletou, špajzy a vstupnej chodby. Byt sa prenajíma v stave ako vidíte na fotografiách, drobné nedostatky budú odstránené podľa potrieb nájomcu na náklady majiteľa.
K bytu prislúcha vlastná veľká pivnica 15m2. K bytovému domu patrí aj zelený dvor.
Byt je voľný. Nájom 400€ + energie (plyn a elektrina podľa spotreby) + dve kaucie vo výške nájomného. Výhodou je, že si nájomca vie sám strážiť náklady za kúrenie - vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev teplej vody. Kontakt k obhliadke: Robert Szegheő, .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha67.4 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky