Prenájom 2-izbového bytu, Vodárenská, Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Vodárenská
42 m²
2
2
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
480,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6947x zobrazená v zozname / 296x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

190001 - Ponúkame vám na prenájom 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Piešťany. Byt o rozlohe 42m2 je situovaný na 2/2 poschodí bytového domu. Dispozične pozostáva z priestrannej obývacej izby s kuchyňou, vstupnej chodby, kúpeľne s WC. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má klimatizáciu, na všetkých nových plastových oknách sú vonkajšie žalúzie. K dispozícii je aj priestor pre bicykle a kočikáreň. K bytu patrí aj priestranná pivnica (10m2). Bytový dom je zateplený, má novú strechu a zmodernizované spoločné priestory. Výborná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou ( autobusová a vlaková stanica, MHD, pošta, lekáreň, Billa, LIDL, reštaurácie...).

Cena nájmu: 480,-€/mesiac s energiami pri obsadení jednej osoby, (depozit 900,-€) Pri obsadení dvoma osobami je cena nájmu: 530,-€/mesiac s energiami, ( depozit 1000,-€).

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle alebo na e-mail adrese

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme, uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO:



Ďalších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky


Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt Piešťany, Vodárenská. Plocha: úžitková 42m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 480€/mesiac.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha42 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky