Prenájom 2 izbový byt UNIVERSO, Ružová dolina, Bratislava II. Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ružová dolina
62 m²
20
9
2
áno - 1 auto
nie
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- € Energie:
250 € / mes
garáž, internet, klimatizácia, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

825x zobrazená v zozname / 34x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom moderný 2 izbový byt v novostavbe UNIVERSO v lokalite Bratislava II Ružinov, Ružová dolina. Nachádza sa na 9/20 poschodí v dome s 3 výťahmi. Výmera bytu 62 m2, súčasťou je balkón 5 m2 + možnosť prenájmu garáže.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt sa nachádza v novostavbe, sú v ňom plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru. Je vkusne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra, klimatizácia, umývačka riadu, LED TV s Orange FiberTV, HIFI 5 + 1.
Dispozícia bytu: vstupná hala, špajza, obývacia izba prepojená s plne vybavenou kuchyňou, veľká spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa s vaňou a WC.

Voľný od 15.10.


Cena nájmu je 700,-€ + 250,-€ energie, internet + Garáž sa nachádza na -2 poschodí so samostatnou garážovou bránou, ktorú viete využiť ako odkladací priestor na bicykle alebo motorku. Cena za prenájom garáže je 150€. Vhodný pre 1-2 osoby, bez zvierat.
PLATBY:

Depozit - 950,-€, nájom - 950,-€, provízia RK - 700,-€.


LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie9
Počet poschodí20
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky