Prenájom 2i bytu s loggiou na Trnavskej ceste v novostavbe NIDO

Prenájom 2i bytu s loggiou na Trnavskej ceste v novostavbe NIDO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Trnavská cesta
50 m²
9
4
2
prenájom - 2-izbový byt
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

364x zobrazená v zozname / 53x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2 izb. byt s logiou v novostavbe NIDO na Trnavskej ceste, v širšom centre mesta. Byt o výmere 60 m2 sa nachádza na 4. poschodí v príjemnom prostredí obklopený upravenou zeleňou s detským ihriskom, s útulnými kaviarničkami a s dobrou dostupnosťou na MHD. Byt je kompletne zariadený vrátane kuchynských spotrebičov, v obývacej miestnosti, ktorá je spojená s kuchyňou je okrem kuchynskej linky jedálenský stôl, sedacia súprava, konf. stolík , TV skrinka. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi - elektrická rúra a varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. WC a kúpeľňa (s pračkou) sú samostatné. Z obývacej časti sa vychádza jednak na priestrannú a slnečnú loggiou a tiež do spálne. V spálni a vo vstupnej chodbe je dostatok šatníkových skríň. V prípade záujmu, k bytu prislúcha aj odkladacia kobka na prízemí bytového domu. Byt je voľný ihneď , bez domácich zvierat, vhodný pre max. dve osoby.

Okolie bytového domu ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôky, nákupné centrum VIVO, farmárska tržnica, klientské centrum, jazero Kuchajda, futbalový štadión....

Mesačné nájomné je 850,-EUR/mes. s energiami pre 2 osoby a 800,-EUR/mes. pre 1 osobu

V prípade záujmu vieme ponúknuť aj vnútorné parkovacie státie za cenu 100,-EUR/mes. ( nie je podmienkou nájmu )

Tel: ,





Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie4
Počet poschodí9
Počet izieb2
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky