Prenájom 2i rodinného domu v obci Vištuk pri Modre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vištuk
Ulica.: Hlavná
72 m²
1
2
úplne prerobený
áno
prenájom - Rodinný dom
550,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13560x zobrazená v zozname / 479x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

VIDA REAL - prenájom rodinného domu v obci Vištuk pri Modre - kompletne zariadený a zrekonštruovaný - ideálny pre jednotlivca, pár alebo mladú rodinu.

Tento 72m² rodinný dom ponúka dve izby, veľkú kuchyňu s jedálňou, priestrannú chodbu, technickú miestnosť a šatník v samostatnej miestnosti. K domu patrí aj altánkové sedenie na dvore, kde si môžete užiť príjemné chvíle na čerstvom vzduchu, rannej kávičke, alebo grilovačke s priateľmi.

Dom je kompletne zariadený: nájdete tu posteľ, nábytok, gauč, jedálenský stôl, práčku, chladničku, mrazničku, sporák, mikrovlnnú rúru a televízor. Káblové TV Magio a internet sú v cene. Pred domom je k dispozícii bezplatné parkovacie miesto.

Obec ponúka ihrisko pre futbal (okrem školských), multifunkčné ihrisko, knižnicu, poštu, kultúrny dom, Základnú školu s materskou školou a samostatnú ambulanciu praktického lekára pre dospelých. Prírodnou dominantou obce je vodná nádrž, ktorá má potenciál v oblasti vodných športov, rybolovu a turistiky.

Dom sa nachádza v spoločnom dvore s majiteľmi, ale má samostatný vchod, čo zaručuje súkromie. Prenájom je možný striktne bez domácich zvierat.

Mesačný poplatok za prenájom domu je 400,- Eur, plus energie 150,- Eur vrátane káblovej televízie a internetu. Pri podpise zmluvy sa platí 1 depozit a provízia vo výške 550,- Eur.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

VIDA REAL - Váš partner pre bývanie.




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha72 m²
Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky