Prenájom - 2.izbový byt s terasou a garážovým státím centrum Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Záhorácka
47 m²
4
zvýšené prízemie
2
áno - 1
nie
prenájom - 2-izbový byt
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1951x zobrazená v zozname / 103x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom pekný 2 izbový byt s terasou a parkovacím miestom v podzemnej garáži v centre mesta Malacky. Byt 1/3 sa nachádza na Záhoráckej ulici v polyfunkčnej budove Florián. Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, jedna samostatná nepriechodná izba s východom na terasu, kúpeľňa s WC, obývačka s kuchyňou ktoré tvoria jeden celok s východom na terasu. V kuchynke nájdete kuchynskú linku vyrobenú na mieru so zabudovanými spotrebičmi a jedálenský stôl so stoličkami. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Byt bude k dispozícií od 1.11.2024.

Nájomné je vo výške 700€/mesiac vrátane energií. Prvá platba pri podpise Nájomnej zmluvy je 700,-€ nájomné + 700,-€ depozit + mesačné nájomné pre realitnú kanceláriu

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Úžitková plocha47 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky