Prenájom 3 izbového bytu na Grosslingovej ul. v Starom Meste

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Grösslingova
90 m²
6
1
3
po rekonštrukcii
prenájom - 3-izbový byt
980,- €/mes. Energie:
280 € / mes
+280,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1732x zobrazená v zozname / 336x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný a tichý 3-izbový byt s vysokými stropmi a terasou na Grosslingovej ulici v Bratislave. Byt má 90 m2, terasa má 70m2 a nachádza sa na prvom poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Byt pozostáva z veľkej obývačky, kuchyne s jedálňou, a dvoh nepriechodných izieb. Moderná kuchyňa je plne zariadená a nachádza sa v nej umývačka riadu a chladnička, v kúpeľni práčka a rohová vaňa. V celom byte je plávajúca podlaha, kachličky plastové okná, manželská posteľ a nový nábytok.

Byt je situovaný v mestskej časti Staré Mesto, ktorá ponúka všetky výhody bývania v centre mesta, kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, potraviny, reštaurácie, kaviarne) a výbornú dopravnú dostupnosť (autom, MHD, Hlavná stanica 5 min pešo). V tesnej blízkosti bytu sa nachádza modrý kostolík a historické centrum mesta.

Spálňa, kuchyňa, pracovnňa a kúpelňa je orientovaná do tichého dvora. K bytu prislúcha veľká terasa, na ktorú sa vychádza z kuchyne a je tiež orientovaná do dvora.

Cena mesačného nájmu: 980€/mesiac + 280EUR/energie vrátane internetu.

Byt voľný od 15.9.2024.


Provízia realitnej agentúry je vo výške 1 mesačného nájmu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky