Prenájom 3 izbového bytu v krásnom tichom zelenom prostredí Bratislav

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
75 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
prenájom - 3-izbový byt
1.200,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

340x zobrazená v zozname / 75x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

Tureality ponúkajú príjemný 3 izbový byt s vlastným dvorom a malou záhradkou so sezónnym posedením, v tichom prírodnom prostredí bratislavského Starého Mesta v Slávičom údolí. Byt môže ubytovať 2 osoby. Má obývaciu izbu s krbom a na poschodí má dve spálne , vybavenú kuchyňu, kúpeľňu s vaňou a samostatné WC. Súčasťou bytu je slnečná terasa s krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Veľkou prednosťou je parkovanie pre 2 autá na uzavretom dvore. Uvedená cena je vrátane energií.
Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, obchodné stredisko Kaufland. Je tu blízky prístup do centra Starého Mesta, do Karlovej Vsi, na Dlhé Diely a Kramáre. V okolí je krásne zelené prostredie, blízky prístup k známemu Horskému parku, ideálne miesto na relax a prechádzky.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku75 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky