Prenájom 4-izbového bytu, Landererova, Landererova, Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Landererova
102.9 m²
33
25
4
áno
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
1.600,- €/mes. Energie:
450 € / mes
vrátane poplatkov za TV a internet, +450,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1476x zobrazená v zozname / 143x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom krásny 4 - izbový byt, čiastočne zariadený, s terasou, dvomi garážovými miestami, s tromi nepriechodnými izbami, s klimatizáciou, v novostavbe s vysokým štandardom, s krásnym výhľadom na juhozápad ( Dunaj, Rakúsko, Karpaty) vo vyhľadávanej lokalite, pri najväčšom obchodnom centre Eurovea v rezidencii Panorama City na Landererovej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 96 m2 + terasa 6,9 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 25 poschodí v 33 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, barovým jedálenským stolíkom. V kúpeľni sa nachádza nová vaňa a umývadlo. V celom byte sa nachádzajú veľkoformátové panoramatické okná a laminátové parkety.

Byt je možné dozariadiť po dohode s majiteľom.



Dispozičné riešenie bytu: predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na terasu, 3 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

K bytu je možné prenajať si 2 garážové parkovacie miesta, cena jedného 100 euro mesačne.

Bytový dom sa nachádza v novostavbe Panorama City v mestskej časti Staré Mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Panorama Towers (predtým Panorama City) je administratívno-bytový komplex v Bratislave. Dvojica vežiakov je v súčasnosti najvyššími obytnými budovami na Slovensku. Tvoria ich dve 33-podlažné, 112 metrov vysoké veže trojuholníkového pôdorysu. Vo vežiach sa nachádza 606 bytov, súčasťou projektu sú aj kancelárske priestory vysokého štandardu. Názov Panorama Towers má znamenať, že budovy výrazným spôsobom ovplyvnia panorámu mesta Bratislava a panoramatický výhľad na mesto bude z oboch veží. Projekt vytvoril španielsky architekt Ricardo Bofill, ale od pôvodného návrhu bola celková výška veží aj dizajn niekoľkokrát zmenený. Výstavba sa začala v júli 2013 a kolaudácia prebehla v roku 2016. Nachádzajú sa v novej štvrti Eurovea City. Panorama city poskytuje 24 hodinovú recepciu 7 dni v týždni, video-vrátnika, strážené parkovanie, kamerový systém v rámci budovy, obchody a služby rôzneho zamerania.

Veľmi príjemné bývanie s vysokým štandardom, treba vidieť.

Byt je voľný od 1.9.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 1600€ + 450€ energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha102.9 m²
Úžitková plocha102.9 m²
Poschodie25
Počet poschodí33
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky