PRENÁJOM! Byt 2+1 (60 m2) novostavba Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
60 m²
prenájom - 2-izbový byt
620,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3332x zobrazená v zozname / 204x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8633 - Ponúkame na prenájom NOVOSTAVBU 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, Námestie Iglovia. Byt je veľmi výhodne situovaný - v novostavbe v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou na hlavné námestie. Celková výmera bytu je 60 m2.

Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. Kuchyňa riešená na mieru je vybavená vstavanými spotrebičmi - indukčná varná doska, el. rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. V obytných izbách je plávajúca podlaha, dlažba v kúpeľni a chodbe. V spálni je vstavaná skriňa. Byt sa ponúka so zariadením viď foto (okrem robotického vysávača).

Cena nájmu 620EUR/mesačne VRATANE ENERGII ( aj internetu) s jedným parkovacím miestom v cene. Uprednostňuje sa dlhodobý prenájom, nefajčiar. K dispozícii od 01.10.2024.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky