Prenájom, dvojizbový byt Trnava, s nadštandardnou vý...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
69 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
900,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4255x zobrazená v zozname / 139x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nadštandardný 2-izbový byt v projekte Arbória - Veterná v Trnave. Byt s výmerou takmer 70 m2 Vás prekvapí svojou priestrannosťou a vzdušnosťou, samostatná záhradka orientovaná do chráneného vnútrobloku, na ktorú sa dostanete z každej z izieb a dve kúpeľne sú viac ako bežný štandard.
Dispozícia: vstupná chodba so šatníkom, denná časť s kompletne vybavenou nadčasovou kuchynskou linkou, jedálenské sedenie a obývacia časť, samostatná spálňa, dve kúpeľne s WC (jedna so sprchou a druhá s vaňou). Do záhradky s vonkajším sedením sa vchádza z oboch izieb. K bytu prináleží skladový priestor na rovnakom podlaží a vonkajšie parkovacie státie, je klimatizovaný.
Prenajíma sa kompletne zariadený a vybavený, v prípade záujmu možnosť prenájmu ďalšieho parkovacieho státia v podzemnej garáži.
Cena prenájmu vrátane energií, wľifi, TV signálu a vokajšieho parkovacieho státia je 900€/m2. K dispozícii ihneď.
Vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, komunitným životom a dobrou dopravnou dostupnosťou.

ID ponuky: TT-67662

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA

Vaše hodnotenie ponuky