Prenájom, garsónka Opatovce nad Nitrou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Opatovce nad Nitrou
20 m²
neuvedené
1
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - Garsónka
330,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

420x zobrazená v zozname / 42x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom garsónku o výmere 20 m2, nachádzajúcu sa v obci Opatovce nad Nitrou v rodinnom dome.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba spoločná pre 2 garsónky - 4m2, izba s kuchynským kútom - 16m2, kúpelňa so sprchovým kútom a WC - 3m2.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: po rekonštrukcii, zariadená pre 1 osobu.
VÝHODY: v blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, možnosť užívania vonkajšieho sedenia pred objektom, bezproblémové parkovanie v uzavretom dvore, práčovňu nachádzajúcu sa v inom objekte v blízkosti garsónky.
MESAČNÉ NÁKLADY: cena za prenájom je 330 eur za mesiac s energiami, TV a internetom pre 1 osobu.
K nájmu sa požaduje aj kaucia v sume jednomesačného nájomného, ktorá sa vracia pri ukončení nájmu v prípade, že budú vysporiadané všetky záväzky a náležitosti, ktoré vyplývajú z nájomnej zmluvy a jednomesačný poplatok pre RK.
LOKALITA: od okresného mesta Prievidza je obec vzdialená približne 5 km, dopravné spojenie je možné aj autobusovou dopravou, v blízkosti sa nachádza základná aj materská škola, predajňa potravinárskeho aj zmiešaného tovaru, ubytovacie zariadenia, pošta, futbalové ihrisko.

Voľné ihneď.


ID ponuky: PD-66859

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky