Prenájom kancelárie 14 m2 k dispozícii aj parkovanie Pezinok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
14 m²
1
úplne prerobený
áno
prenájom - Kancelárie
170,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1909x zobrazená v zozname / 263x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Prom real ponúka na prenájom kancelársky priestor na 1. poschodí administratívnej budovy situovanej Za dráhou 21, Pezinok.

Celková výmera: 14,5 m2, rozmery: 5,4 m x 2,7m



Kancelársky priestor bol kompletne zrekonštruovaný, je vybavený aj umývadlom s batériou (prívod vody) a chladiacou jednotkou.

K dispozícii ihneď.



Výhodou je bezplatné parkovanie pred administratívnou budovou, jednoduchá dostupnosť a na prízemí reštaurácia s kaviarňou N - Degust.

Cena nájmu: 170,-EUR/mesiac + DPH, v cene nájmu je zahnuté kúrenie a chladenie, k cene nájmu sa účtuje elektrická energia podľa reálnej spotreby.

Pri podpise zmluvy sa skladá 2 - mesačný depozit.



V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra: Ing. Andrea Stránska, tel. , e-mail:



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha14 m²
Poschodie1
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Parkovanieverejné
Klimatizáciaáno

Vaše hodnotenie ponuky