Prenájom, kancelársky priestor Bratislava Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: BA - Ružinov
12 m²
neuvedené
áno
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
600,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

881x zobrazená v zozname / 55x zobrazená detailne / 55x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom zariadený kancelársky priestor v mestskej časti Ružinov, v Bratislave, s mesačným nájmom 600€ + 150€ energie. Klimatizovaný priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove skolaudovanej v roku 2008. Je umiestnený na prvom podlaží z ôsmych.
Priestor ponúka plnohodnotných 55 m2 plochy, ktorý je dispozične rozdelený na vstupnú chodbu, jednu priechodnú kanceláriu s kuchynským kútom, samostatnú kúpeľňu s WC a jednu priestrannú nepriechodnú miestnosť.
V kancelárskom priestore je inštalovaná plávajúca podlaha, dlažba, plastové okná so žalúziami, dve klimatizačné jednotky a vstupné bezpečnostné dvere. Parkovanie v okolí budovy, je vo väčšine dňa bezproblémové, pričom je možné si prenajať parkovacie státie v garáži za 100€ mesačne.
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s vynikajúcim napojením do centra mesta s množstvom nákupných centier, kaviarní, reštaurácii a zelene.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza jeden mesačný nájom s energiami vo výške 750€ + vratný depozit vo výške 750€ a pri podpise rezervačnej zmluvy sa uhrádza sprostredkovateľský poplatok vo výške 750€. Cena prenájmu je vrátane DPH.
Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky. ID ponuky: BA-67544

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha12 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky