Prenájom krásny, nadštandardný 2-izbový byt + loggia, v príjemnom pros

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
52 m²
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 2-izbový byt
600,- € Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2897x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom krásny, nadštandardný 2-izbový byt s loggiou nachádzajúci sa v príjemnom prostredí Nového Mesta nad Váhom. Byt o rozlohe 52 m2 sa prenajíma zariadený. V kuchyni, ktorá je prepojená s obývacou izbou je kuchynská linka so zabudovaným sklokeramickým sporákom a umývačkou riadu, chladnička, mikrovlnka, varná kanvica, jedálenský stôl so stoličkami a posteľ. V spálni sa nachádza veľká posteľ s nočnými stolíkmi, šatníková skriňa so zrkadlom a regálik so zásuvkami. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, práčkou, umývadlom so skrinkou a zrkadlom. V chodbe je veľká skriňa. V byte sú plastové okná so žalúziami a plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami. K bytu prislúcha jedno vonkajšie parkovacie miesto a pivničná kobka.

Cena: 600€/mesiac + energie (cca 100€)



Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailovej adrese

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky