PRENAJOM mezonet s terasou Zamocka pod Hradom Bratislava-Staré mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.:
Ulica.: Zámocká
100 m²
4
3
úplne prerobený
prenájom - 3-izbový byt
1.000,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2434x zobrazená v zozname / 462x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PROM REAL vám ponúka výnimočný 2.5 izbový byt v prestížnej lokalite Starého mesta. Tento štýlový byt sa nachádza na 4. poschodí v historickom prostredí Zámockej ulice, priamo pod bratislavským hradom.
S rozlohou 100 m2 vám tento byt ponúka komfortné bývanie na prestížnej adrese.

DOSTUPNÝ OD 1.7.2024 !



Obhliadky sú možné od 26.6.2024

Vybavenie bytu zahŕňa plne vybavenú kuchyňu so spotrebičmi, ako sú chladnička, mraznička, umývačka riadu, elektrická rúra a mikrovlnná rúra. Byt disponuje aj jedálenskou časťou, technickou miestnosťou s práčkou, terasou, obývacou izbou s televíziou a internetovým pripojením, prechodnou spálňou, tretou izbou ideálnou na priestranný šatník alebo pracovňu a kúpeľňou so sprchovým kútom, vaňou a WC.

V bytovom dome je k dispozícii výťah, a k tomuto bytu patrí garážové parkovacie miesto priamo v objekte, ktoré je zahrnuté v cene nájmu. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť pomocou verejnej dopravy, električky a automobilu.

Nájom 1000€ + 300€ energie (s garážovým státím)


Pri podpise nájomnej zmluvy sa vyžaduje depozit vo výške 1 mesačných nájmov a platba jedného mesačného nájmu vopred. Byt je ihneď k dispozícii.

Ak máte záujem o túto exkluzívnu nehnuteľnosť, neváhajte ma kontaktovať. Som k dispozícii na ďalšie informácie a osobné stretnutie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha100 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky