Prenájom moderného 3 +1 na Školskej ulici v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Školská
65 m²
8
6
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
630,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3548x zobrazená v zozname / 387x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom rekonštruovaný 3 izbový byt na Školskej ulici v Čadci. Byt sa nachádza v 8 poschodovej novo- zateplenej bytovke s výťahom na 6. poschodí.
Prešiel kompletnou rekonštrukciou a pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza premyslený úložný priestor. Vpravo sa nachádza WC s kúpeľňou, vaňou a umývadlom v modernom štýle. Kuchyňa s výborne rozmiestnenou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi (okrem chladničky). Oproti vstupu sa nachádza obývacia izba s nábytkom na mieru spálňa so vstavanými skriňami a detská izba. Byt pôsobí veľmi vzdušne a ponúka nádherný výhľad do prírody. Vnútorné priestory bytového domu čerstvo prešli rekonštrukciou.
Pokojná lokalita, bezproblémové parkovanie, príjemný susedia a blízkosť školy, škôlky, MHD i blízke centrum mesta je výborným predpokladom pre spokojné bývanie.

Cena 630€/mes. vrátane energií (pre 2 osoby prípade ďalšej osoby + 20€ mesačne) 2 mesačná kaucia.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte: PaedDr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, tel: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70.51 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky