PRENÁJOM - moderný 2i byt v projekte KLINGERKA, Súkennícka

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Súkenícka
57.2 m²
35
11
2
nie
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
950,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

10083x zobrazená v zozname / 365x zobrazená detailne / 365x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na prenájom úplne nový a moderný zariadený 2-izbový byt v obľúbenom projekte KLINGERKA s výhľadom na nový downtown, hrad a Staré mesto. Byt disponuje celkovou rozlohou 61,90m2 (podlahová plocha bytu je 57,20 m2 + loggia o výmere 4,70 m2, pivnica o výmere 2,40 m2) a nachádza sa na 11.poschodí z celkových 35tich. Celý byt je orientovaný smerom na západnú stranu.

Dispozícia - vstupná predsieň so vstavaným šatníkom a sedením, kúpeľňa s vaňou a toaletou, spálňa so vstavanou skriňou, manželskou posteľou, priestranná obývačka s gaučom, obývačkovým nábytkom a TV, prepojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a loggia.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, klimatizácie sú v každej obytnej miestnosti, kuchyňa so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor) v byte je tiež TV a práčka. Byt taktiež disponuje vstupnými bezpečnostnými dverami, bezfalcovými interiérovými dverami, oknami z hliníkových profilov s izolačným trojsklom, podlahami s drevenou nášľapnou vrstvou, gresovou dlažbou v kúpeľni.
Projekt Klingerka ponúka svojim obyvateľom moderné bývanie v novovznikajúcom ,,downtowne" Bratislavy.
Má výbornú polohu, pričom v pešej dostupnosti sa nachádza historické centrum mesta, autobusová stanica a obchodný dom Nivy, obchodné centrum Eurovea atď. K projektu prislúcha aj vlastný park s detskými ihriskami a vonkajšou "work out" zónou. V Klingerke budete mať všetko poruke, či už patríte k cestovateľom, kávičkárom alebo športovcom.

Cena prenájmu bytu vrátane pivničnej kobky a garážového státia je 950€/mes.+ 200€/mes. energie (vrátane internetu).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha61.9 m²
Úžitková plocha57.2 m²
Poschodie11
Počet poschodí35
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky