Prenájom moderných skladových priestorov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Strečno
4000 m²
prenájom - Sklady a haly
5,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3793x zobrazená v zozname / 359x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto pre vaše podnikanie? Chcete mať k dispozícii kvalitné skladové s výbornou dostupnosťou? Potom je naša ponuka prenájmu v logistickom areáli Strečno pri Žiline presne pre vás!

1.Reality Rent Žilina.


Ponúkam vám na prenájom priestranné a moderné skladové priestory s rozlohou 4000 m2 alebo 2000 m2. Ak nepotrebujete tak veľkú plochu, nie je problém! Môžete si prenajať aj polovicu z uvedených výmer, presne podľa vašich potrieb.

Navyše, v areáli máte k dispozícii aj kancelárske plochy, takže všetko potrebné nájdete na jednom mieste. Nemusíte sa starať ani o údržbu areálu či obslužné vonkajšie plochy - všetko je už zahrnuté v cene nájmu!
A cena? Veľmi atraktívna! Efektívna cena nájmu začína už od 4,20EUR/m2. V cene sú zahrnuté všetky služby a poplatky. Žiadne skryté náklady, žiadne prekvapenia.
Logistický areál Strečno sa nachádza blízko Žiliny, vďaka čomu máte skvelú dostupnosť a napojenie na hlavné dopravné ťahy.

Zaujala vás naša ponuka? Neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si nezáväznú obhliadku areálu. Radi vám vypracujeme ponuku presne na mieru vašim požiadavkám.
Využite túto jedinečnú príležitosť a presuňte svoje podnikanie do moderného logistického areálu Strečno. Tešíme sa na spoluprácu!

Kontaktujte ma ešte dnes a získajte priestory, ktoré posunú vaše podnikanie na vyššiu úroveň.

Dávid Chrenák







Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha4000 m²
Úžitková plocha4000 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky