Prenájom nového 2-izb. bytu 57,5 m2, loggia, chladenie, Miloslavov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom nový, čistučký, priestranný a kompletne zariadený 2 izbový byt v tehlovej novostavbe 4-podlažného bytového domu s vlastným parkovacím státím a s loggiou, nachádzajúci sa na 2. nadzemnom podlaží s výťahom na začiatku obce Miloslavov, len pár minút cesty autom do Bratislavy.

Byt má výmeru 57,5 m2, je úplne novo a vkusne zariadený pre maximálne pohodlie a spokojnosť nájomcov. Pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou stenou, z priestrannej plne zariadenej obývačky spojenej s kuchyňou, jedálňou s výstupom do loggie. Kuchyňa disponuje vstavanými spotrebičmi zn. Gorenje (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu) a voľne stojacou veľkou chladničkou s mrazničkou. V spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi a lampami, veľká skriňa, komóda a polica. K bytu prislúcha i murovaný šatník/kumbál. V kúpeľni je sprchovací kút, WC, umývadlo a práčka. Loggia má výmeru 3,5 m2.

Kúrenie v byte je podlahové, ktoré dokáže v lete chladiť, takže nie je potrebná klimatizácia. Čerstvý vzduch v byte zabezpečuje vnútorná cirkulácia vzduchu, nie je teda nutné vetrať. K dispozícii je káblová televízia a optický internet.

Cena mesačného nájmu je 690,- eur vrátane energií. Nájomca hradí vratný depozit vo výške dvojmesačného nájmu v sume 1.380,-€ a odmenu pre RK vo výške 345,-€.

Miloslavov je veľmi príjemná a rozrastajúca sa dedinka vzdialená len 6 km od Bratislavy – Podunajských Biskupíc. Cesta priamo od bytovky do centra mesta trvá 20 minút. K vlakovej stanici je to len 2,9 km – 4 min. autom, spoj smer Bratislava alebo Komárno. Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá (obchody, praktický lekár pre dospelých a tiež pre deti a dorast, lekáreň, pošta, 2x škôlka, škola, reštaurácie, futbalové ihrisko, fitness, pilates, detské ihriská...). Jazerá Košariská sú vzdialené 3 km, a sú vyhľadávaným miestom pre relax a oddych pri vode počas letných, ale aj zimných dní. A pre nadšencov jazdectva ponúka jazdecký klub v Miloslavove aj hodiny jazdy na koni.

V prípade záujmu o obhliadku či bližšie informácie som Vám kedykoľvek ochotne k dispozícii.

Kontakt:
Petra Pilátová ,

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU
CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Podobné realitné ponuky

Moderný kompletne zariadený 2-izb. byt s garážou Prenájom 590,- €
Moderný kompletne zariadený 2-izb. byt s garážou

Serióznemu záujemcovi, prípadne mladému, bezdetnému páru ponúkame na prenájom kompletne zariadený dvojizbový byt po rekonštrukcii. Vkusne zariadený, presvetlený byt s výborným dispozičným riešením je rozdelený na oddychovú a dennú časť...

2-izbový byt 52 m2 Ivanka pri Dunaji / Agátova
Prenájom 590,- €
Prenájom, dvojizbový byt Senec - NOVOSTAVBA - EXKLUZ... Prenájom 630,- €/mes.
Prenájom, dvojizbový byt Senec - NOVOSTAVBA - EXKLUZ...

Ponúkame na prenájom dvojizbový byt na Moyzesovej ulici v Senci.Byt v novostavbe sa nachádza na vyvýšenom prízemí, má výmeru 43 m2.Prenajíma sa kompletne zariadený.K bytu prislúcha aj...

2-izbový byt 43 m2 Senec
Prenájom nového 2-izb. bytu 57,5 m2, loggia, chladenie, Miloslavov Prenájom 690,- €
Prenájom nového 2-izb. bytu 57,5 m2, loggia, chladenie, Miloslavov

Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom priestranný a kompletne zariadený 2 izbový byt v tehlovej novostavbe 4-podlažného bytového domu s vlastným parkovacím státím a s loggiou, nachádzajúci sa na 2. nadzemnom...

2-izbový byt 0 m2 Miloslavov / Slávičia
Prenájom 690,- €
PRENÁJOM - UBYTOVANIE PRE ZAMESTNANCOV (4 osoby) Prenájom 890,- €
PRENÁJOM - UBYTOVANIE PRE ZAMESTNANCOV (4 osoby)

Ponúkame na prenájom 2-izbový byt vhodný pre firmy za účelom ubytovania svojich zamestnancov.Byt je dispozične prispôsobený a zariadený pre ubytovanie 4 osôb.Zariadenie a vybavenie bytu:- kuchynská linka so...

2-izbový byt 41 m2 Senec / Horný dvor
Prenájom 890,- €
Hľadám byt na prenájom v Rovinke Hľadám byt na prenájom v Rovinke Prenájom Cena v RK
Hľadám byt na prenájom v Rovinke

Hľadám 2 izbový byt v Rovinke na prenájom.Ideálne aj so zariadením.Parkovacie miesto výhoda ale nie je podmienka...

2-izbový byt 0 m2 Rovinka / Centrum
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Moderný kompletne zariadený 2-izb. byt s garážou 590,- € 2-izbový byt 52 m2 Ivanka pri Dunaji
Agátova
prenájom
Prenájom, dvojizbový byt Senec - NOVOSTAVBA - EXKLUZ... 630,- €/mes. 2-izbový byt 43 m2 Senec prenájom
Prenájom nového 2-izb. bytu 57,5 m2, loggia, chladenie, Miloslavov 690,- € 2-izbový byt 0 m2 Miloslavov
Slávičia
prenájom
PRENÁJOM - UBYTOVANIE PRE ZAMESTNANCOV (4 osoby) 890,- € 2-izbový byt 41 m2 Senec
Horný dvor
prenájom
Hľadám byt na prenájom v Rovinke Cena v RK 2-izbový byt 0 m2 Rovinka
Centrum
prenájom