Prenájom novostavby 4i bungalovu s dvojgarážou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horná Potôň
Ulica.: Nezábudková
190 m²
795 m²
1
4
prenájom - Rodinný dom
1.600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7253x zobrazená v zozname / 358x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom novostavbu 4izbového, moderne a vkusne zariadeného bungalovu s dvojgarážou v obci Horná Potôň, ktorý je situovaný v novovybudovanej lokalite.

Dom sa nachádza na pozemku o veľkosti 795m2, jeho zastavaná plocha je 195m2 a úžitková plocha je 140m2 + presklená terasa je o rozlohe 40m2.

Stavba je cca. 3 roky stará. Bungalov je Drevodom.



Dispozícia:
Vstupuje sa do centrálnej haly, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností v dome. Stavbe dominuje veľkorysá obývacia izba spojená s kuchyňou s modernou rohovou linkou, ktorá je vybavená zabudovanými spotrebičmi , vrátane umývačky riadu a jedálenským stolom. Samozrejmosťou je TV s pohodlnou sedačkou. Z obývačky je aj východ do presklenej zimnej záhrady, ktorá je vykurovaná a je to nádherné miesto na realax. Okrem príjemného obývacieho priestoru sú k dispozícii 3 miestnosti - rodičovská spálňa, pracovňa resp. detská izba a tretia izba je zariadená ako fitness centrum. V dome je jedna veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a jedna menšia kúpeľňa s WC, umývadlom, kde je aj 100l veľký bojler na ohrev vody. Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži, daľšie dve miesta sú vytvorené na pozemku pred garážovým dverami. V dome je dostatok úložného priestoru ( šatníkové skrine, úložný priestor v podkroví domu cca 20m2 )

TV a internetové rozvody sú v každej miestnosti.



Dom má elektrické podlahové vykurovanie, 2 x klimatizácia, 6 komorové plastové okná, je energeticky veľmi šetrný.

Voda na pitie je zo studne, k čomu sú robené pravidelné kontroly. Chemický rozbor vykazuje , že voda má výbornú kvalitu.
Všetky technológie, ktoré boli použité pri stavbe boli v špičkovej kvalite.

Rodinný dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu a kanalizáciu

Pokojné prostredie na bývanie vhodné pre rodinu.

Hľadáme záujemcu bez psíka! Voľné od 1.11.2024!



Cena: 1 600EUR/mes.
Tel.: ,

Požaduje sa kaucia 2 mesiace

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku795 m²
Zastavaná plocha190 m²
Celková rozloha140 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky