PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V CENTRE NZ O ROZLOHE 225m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.:
225 m²
áno
230V
áno
prenájom - Obchodné priestory
1.700,- € +energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

21840x zobrazená v zozname / 1001x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodné priestory v centre mesta Nové Zámky. Priestory sa nachádzajú na prízemí s dvoma vchodmi , celková rozloha priestoru je 225m2 vrátane priestorov v suteréne. Dispozičné riešenie: hlavná časť pozostáva z jedného priestoru o rozlohe cca 65m2, dve samostatné miestnosti o rozlohe do 25m2, jedna miestnosť 30m2, WC a sprcha, chodba a suterén o rozlohe cca 70m2. Hlavná časť je nanovo vymaľovaná, ostatné časti sa vypratávajú. Priestor je vhodný na rôznorodé využitie, napr. predajňa, kaviareň, reštaurácia, bar, administratívne kancelárie, atď... Cena mesačného nájmu je 1700,-€ vrátane DPH + energie podľa skutočnej spotreby.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha225 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie

Vaše hodnotenie ponuky