Prenájom objektu (skladový priestor, ľahká výroba) v obci Vrádište

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Vrádište
353 m²
prenájom - Sklady a haly
1.000,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

1196x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

HRF REALITY ponúka na prenájom objekt situovaný v centre obce Vrádište. Objekt momentálne slúžiaci ako skladový priestor je o veľkosti 353 m2 (z toho zastrešená terasa cca 70 m2). Interiér budovy je rozdelený priečkami na menšie a väčšie miestnosti, avšak dispozíciu je možné podľa účelu nájmu meniť. K dispozícii je aj sociálne zázemie (3xWC). Parkovanie je zabezpečené priamo pred objektom.
Objekt je vhodný ako skladový priestor alebo ľahká výroba. Je k dispozícii od januára 2025.
PRENÁJOM: mesačne 1000,- eur + spotreba energií + zábezpeka vo výške 3 mesačných nájmov + jednorazový sprostredkovateľský poplatok pre RK.
Viac informácii poskytneme na telefónnom čísle alebo .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha353 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky